Käytät selainta, jota ei tueta. Tripadvisorin verkkosivusto ei välttämättä näy kunnolla.Seuraavia selaimia tuetaan:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Miten Tripadvisorille maksetut palkkiot vaikuttavat näytettyjen hintojen järjestykseen. Huonetyypit saattavat vaihdella.
Lähistöllä olevia hotelleja
Kumppaneiden suorittamat maksut vaikuttavat näytettyjen hintojen järjestykseen. Kumppaneiden maksut voivat vaikuttaa myös majoituspaikkaprofiilien järjestykseen esiteltyjä ja sponsoroituja yrityksiä lajiteltaessa.
Arvostelut (4 121)
Suodata arvosteluja
4 121 tulosta
Matkailijoiden arvio
3 268
638
134
47
34
Matkailijatyyppi
Aika vuodesta
Kielikaikki kielet
Lisää kieliä
Matkailijoiden arvio
3 268
638
134
47
34
Lue mitä matkailijat sanovat:
Valitut suodattimet
Suodatin
Päivitetään luetteloa...
49/4 121 arvostelua
Arvosteltu 27. tammikuuta 2020

Siisti hotelli, jossa todella hyvää ruokaa. Korvakorut kuitenkin varastettiin hotellihuoneesta ja jatkuvasti huutelevat kauppiaat ärsyttivät. Lähes kaikki henkilökunnasta olivat mukavia. Huoneen ilmastointi piti turhan kovaa ääntä.

Vierailupäivä: tammikuu 2020
Matkan tyyppi: Matkusti kumppanin kanssa
Kiitä käyttäjää Mmansikka
Tämä arvostelu on TripAdvisor-jäsenen henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Ashraf_A_Zeid, General Manager yrityksessä Jaz Makadi Saraya Resort vastasi tähän arvosteluunVastattu 30. tammikuuta 2020
Google-käännös

Dear Carita Helena!

sunny greetings from Jaz Makadi Saraya Resort!

We are glad that you liked the food and were pleased with the staff.

However this review contains potentially damaging consequences for our hotel. We strongly dispute this allegation.

When you were at the hotel, you mentioned only that you lost your earrings and couldn't find - this what is written in your statement, which we have.

We understand that loss of your earrings seems to cause emotional response, but we took the situation seriously - the hotel followed a specific policy and procedural investigation, the room was checked by security, but nothing was found.

We tried to keep in touch with you during your stay for any requests, wishes, and it's sad you didn't share your concerns with us, because we always do our utmost to improve the guests' satisfaction.

We still remain on hand in case you would like to contact us anytime.

Warm regards,
Ashraf Abou Zeid
General Manager



Ilmoita sopimattomasta vastauksesta
Tämä vastaus on yrityksen edustajan henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Arvosteltu 13. tammikuuta 2020 matkapuhelimen kautta

Erittäin hyvä hotelli, loistava palvelu ja henkilökuntaa ainakin riittävästi. Ravintolassa välillä tuntui olevan enemmän henkilökuntaa kuin asiakkaita. Hygienia hyvällä tasolla, kaikkea söin ja join eikä mitään ongelmia. Uima-altaan baarista varsinkin Mustafa ansaitsee erityiskiitokset loistavasta palvelusta. Hyvä kohde hotellilomalle! Pikkuisen huoneessa näkyi hotellin ikä kulumana, mutta kaikki toimi hienosti.

Vierailupäivä: joulukuu 2019
Matkan tyyppi: Matkusti kumppanin kanssa
Kiitä käyttäjää Isäntä W
Tämä arvostelu on TripAdvisor-jäsenen henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Ashraf_A_Zeid, General Manager yrityksessä Jaz Makadi Saraya Resort vastasi tähän arvosteluunVastattu 14. tammikuuta 2020
Google-käännös

Dear guest,

thank you a lot for picking the time and posting a review on your vacation at Jaz Makadi Saraya Resort!

It makes us very happy, that we could impress you with the facilities and services of our hotel.

We are looking forward to your next visit.

Warm regards,
Ashraf Abou Zeid
General Manager

Ilmoita sopimattomasta vastauksesta
Tämä vastaus on yrityksen edustajan henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Arvosteltu 13. tammikuuta 2020

Loma tässä hotellissa oli erinomainen. Henkilökunta on erittäin ystävällistä, varsinkin Mostafa, joka on töissä uima-altaan baarissa ja hän piristi päiväämme uima-altaalla, mutta kaikki muutkin olivat erittäin kivoja. Ruoka hotellin pääravintolassa oli todella hyvää ja palvelu siellä oli tosi ystävällistä ja kaikki otettiin huomioon. Myös huumoria koko ravintolan työväeltä löytyi. Kokki otti huomioon allergiat ja joka käynnillä selitettiin, että mitä ruokia saa syödä ja mitä ei. Huoneemme oli tilava ja joka yö nukuimme hyvin. Hotellin hygienia taso oli myös korkea, joten meidän ei tarvinnut hirveästi pelätä tauteja.

Vierailupäivä: tammikuu 2020
Matkan tyyppi: Matkusti kavereiden kanssa
Kiitä käyttäjää SilveriV
Tämä arvostelu on TripAdvisor-jäsenen henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Ashraf_A_Zeid, General Manager yrityksessä Jaz Makadi Saraya Resort vastasi tähän arvosteluunVastattu 13. tammikuuta 2020
Google-käännös

Dear guest,

thank you so very much for taking the time to review Jaz Makadi Saraya Resort on TripAdvisor.

We are absolutely delighted to read that you were pleased with our wonderful hotel, enjoyed the food and the service.

We hope that we can welcome you back to the hotel in the not too distant future.

Warm regards,
Ashraf Abou Zeid
General Manager


Ilmoita sopimattomasta vastauksesta
Tämä vastaus on yrityksen edustajan henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Arvosteltu 12. tammikuuta 2020

Mukava ja avulias henkilökunta. Täällä rentoutuminen on taattua! Kuitenkin allinclusive pakollinen, mutta hintansa väärti. Oikein hyvä palvelu. Huoneet siistit ja tilavat. Ympäristö kaunis ja vihreä. Suosittelen!

Vierailupäivä: tammikuu 2020
Matkan tyyppi: Matkusti kumppanin kanssa
Kiitä käyttäjää petram418
Tämä arvostelu on TripAdvisor-jäsenen henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Ashraf_A_Zeid, General Manager yrityksessä Jaz Makadi Saraya Resort vastasi tähän arvosteluunVastattu 13. tammikuuta 2020
Google-käännös

Dear guest,

thank you a lot for picking the time and posting a review on your vacation at Jaz Makadi Saraya Resort!

It makes us very happy, that we could impress you with the facilities and services of our hotel.

We are looking forward to your next visit.

Warm regards,
Ashraf Abou Zeid
General Manager

Ilmoita sopimattomasta vastauksesta
Tämä vastaus on yrityksen edustajan henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Arvosteltu 12. tammikuuta 2020 matkapuhelimen kautta

Täydellinen paikka perheille tai pariskunnille. All inclusive on ehdoton! Ruoka on herkullista ja palvelu todella ystävällistä. Koko hotellialuetta pidetään jatkuvasti puhtaana ja kauniina. Iso peukku

Vierailupäivä: tammikuu 2020
Matkan tyyppi: Matkusti kumppanin kanssa
Kiitä käyttäjää vodkatoffe
Tämä arvostelu on TripAdvisor-jäsenen henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Ashraf_A_Zeid, General Manager yrityksessä Jaz Makadi Saraya Resort vastasi tähän arvosteluunVastattu 13. tammikuuta 2020
Google-käännös

Dear guest,

thank you a lot for picking the time and posting a review on your vacation at Jaz Makadi Saraya Resort!

It makes us very happy, that we could impress you with the facilities and services of our hotel.

We are looking forward to your next visit.

Warm regards,
Ashraf Abou Zeid
General Manager

Ilmoita sopimattomasta vastauksesta
Tämä vastaus on yrityksen edustajan henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Näytä lisää arvosteluja