Käytät selainta, jota ei tueta. Tripadvisorin verkkosivusto ei välttämättä näy kunnolla.Seuraavia selaimia tuetaan:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Miten Tripadvisorille maksetut palkkiot vaikuttavat näytettyjen hintojen järjestykseen. Huonetyypit saattavat vaihdella.
Lähistöllä olevia hotelleja
Arvostelut (2 018)
Suodata arvosteluja
2 018 tulosta
Matkailijoiden arvio
859
721
267
94
77
Matkailijatyyppi
Aika vuodesta
Kielikaikki kielet
Lisää kieliä
Matkailijoiden arvio
859
721
267
94
77
Lue mitä matkailijat sanovat:
Valitut suodattimet
Suodatin
Päivitetään luetteloa...
16/2 018 arvostelua
Arvosteltu 25. tammikuuta 2019 matkapuhelimen kautta

Hotelli on perus kiva ja siisti, mutta ei ehkä ihan 4 tähden arvoinen. Paras asia oli huone (bungalow) sekä uima-allas. Plussaa myös siitä että hotelli on rauhallisella alueella ja ranta on siisti.

Vierailupäivä: tammikuu 2019
Matkan tyyppi: Matkusti kumppanin kanssa
Kiitä käyttäjää meerije
Tämä arvostelu on TripAdvisor-jäsenen henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
CheevanontP, ผู้จัดการ yrityksessä Beyond Resort Krabi vastasi tähän arvosteluunVastattu 25. tammikuuta 2019
Google-käännös

Dear meeriji,

Our team here are delighted that you found your stay with us to be so enjoyable, and we thank you sincerely for taking the time to write about your experience.

We hope you decide to return soon, and send to you our best wishes.

Yours sincerely,
Cheevanont/Hotel Manager & BRKB Team

Ilmoita sopimattomasta vastauksesta
Tämä vastaus on yrityksen edustajan henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Arvosteltu 20. joulukuuta 2018 matkapuhelimen kautta

Vietimme viikon tässä hotellissa ennen seuraavaa kohdetta ja tulimme siihen tulokseen että kolme tähteä riittää. Tulo hotelliin oli jo vähän, nuhruinen ja sekava, meille annettiin huone neljännestä kerroksesta ja kerrottiin että se on klo 14.00 valmiina. Kun menimme hakemaan avainta, niin meille kerrottiin ettei tuota 4 kerroksen huonetta meille ollutkaan, vaan vaatimattomammalla näköalalla oleva toisen kerroksen huone. No siihen oli tyytyminen, olihan meillä suora näköala merelle kuten olimme varanneet. Huone oli kyllä tilava ja muuten kaikin puolin ok, mutta sitä ihmettelimme että huoneessa oli muovimatto!?! joka oli vähän kuprulla; varmaankin kosteudesta sekä se että viemärin haju oli sangen voimakas.

Aamiainen oli kohtuullinen, vaikkakaan ei mikään super; paljon ruokia suunnattu pääasiassa aasialaisille. Allasalue oli iso uima-allas, suurin osa oli kuitenkin matalaa lastenallasta ja vaatimattomia porealtaita.

Onneksi rannalla oli sangen hyviä ruoka- ja juomapaikkoja, ettei tarvinnut tyytyä hotellin raskaisiin bufee-illallisiin. A’la carte hinnat kolminkertaisia verrattuna rantabaareihin.

Olemme käyneet Klong Muang Beachilla aikaisemminkin ja muutos on aika valtaisa; paikka ei ole enää ns. rauhan tyyssia lähellä Ao Nangia.

Kaikesta huolimatta voimme suositella paikkaa varsinkin sen sijainnin puolesta.



Vierailupäivä: joulukuu 2018
Matkan tyyppi: Matkusti kumppanin kanssa
Kiitä käyttäjää 662hannua
Tämä arvostelu on TripAdvisor-jäsenen henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
CheevanontP, ผู้จัดการ yrityksessä Beyond Resort Krabi vastasi tähän arvosteluunVastattu 23. joulukuuta 2018
Google-käännös

Dear 662hannua,

We are very concerned that you found your stay with us to be so disappointing.

The team here at our resort always put the needs of our guests first, and if anything falls short of expectations we always take it very seriously. Your experience is being taken up with the departments concerned.

In the meantime, we send you our sincere apologies.
Yours sincerely,
Cheevanont/Hotel Manager & BRKB Team

Ilmoita sopimattomasta vastauksesta
Tämä vastaus on yrityksen edustajan henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Arvosteltu 13. joulukuuta 2018 matkapuhelimen kautta

Hotellin sijainti on ihastuttava jos kaipaat kaunista merimaisemaa rauhallisella hiekkarannalla.

Hotelli itsessään on vähän ränsistynyt ja kaipaisi
päivitystä. Vastaanoton henkilökunta epäsiistejä, kuten myös pääsisäänkäynti.

Huone oli isohko huone merinäkymällä. Näkymä erittäin kaunis. Huoneen seinät ovat kuin paperia ja naapurien kuorsaus, riidat, laulaminen ja oksentaminen kuului aivan liian selvästi seinän läpi.

Huoneen valaistus oli erittäin puutteellinen, lakanoissa reikiä ja patja todella kova. Tähän pyysimme apuja ja ohut petauspatja auttoi hieman mutta ei tarjonnut ratkaisua makoisiin uniin. Toista tyynyä ei pyynnöstämme huolimatta kuulunut koko loman aikana.

Siivoajien työ oli myös ala-arvoista. Käsipyyhkeet puuttuivat neljänä päivänä, rantapyyhkeitä ei vaihdettu päivittäin, huoneeseen jätettiin roskia eikä kauniista pyyhkeistä rakennettuja joutsenasetelmia kannattanut odottaa.

Hotellin aamiainen oli monipuolinen ja munakkaat herkullisia. Munakkaita paistava henkilökunta jaksoi hymyillä. Muilta osin henkilökunta jäi hyvin valjuksi ja palvelu kovin vähäpätöistä. Aamiaisen nauttiminen kuitenkin ihanaa kaunista maisemaa ihaillen.

Altaalla henkilökunta siivosi todella harvakseltaan mm. astioita pois ja lautaset keräsivät ötököitä kuuman päivän aikana.

Hotellilla liikkuu paljon kissoja, mikä sopii eläinrakkaalle matkaajalle oikein hyvin mutta voimakas kissanpissan haju oli toisinaan melkoisen etovaa.

Rannassa muutamia kivoja rantaravintoloita joissa hyvä tarjonta. Vieressä myös pieni kauppakeskittymä, jossa perustarvikkeita, hierontaliikkeitä, muutamia turistimyymälöitä, rahanvaihtopisteitä, skootterivuokraamoita ja ravintoloita.

Hotellin hierontapalvelut huomattavasti arvokkaampia (650 bath) viereisiin hierontaliikkeisiin verrattuna (250 bath).

Vierailupäivä: joulukuu 2018
Matkan tyyppi: Matkusti kumppanin kanssa
Kiitä käyttäjää Chopperqueen
Tämä arvostelu on TripAdvisor-jäsenen henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
CheevanontP, ผู้จัดการ yrityksessä Beyond Resort Krabi vastasi tähän arvosteluunVastattu 14. joulukuuta 2018
Google-käännös

Dear Chopperqueen,

Thank you for your kind review and for choosing to stay with Beyond Resort Krabi.

We do take your comments seriously and appreciate your valuable feedback, please accept our sincere apology for your unpleasant experience.

Thank for taking the time to let us know your thoughts and in so doing helping us to provide the highest of standards for our guests.

Yours sincerely,
Cheevanont/Hotel Manager & BRKB Team

Ilmoita sopimattomasta vastauksesta
Tämä vastaus on yrityksen edustajan henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Arvosteltu 12. maaliskuuta 2018 matkapuhelimen kautta

Hotellin sijainti todella hyvä! Ruokapaikkoja lähellä rannalla sekä kylällä, parin sadan metrin päässä ensimmäiset. Kauppa, lääkäri, taxit ja kaikki tarvittavat heti kadun toisella puolella.
Henkilökunta ystävällistä, hotellialue siisti, huoneet siistit ja allas-/ ranta-alue sopivan kokoinen jotta jokaiselle löytyi tilaa. Altaassa suuri alue noin 40cm syvää jossa lapsillakin hyvä pulikoida. Aamupala monipuolinen, hotellin ravintolaa emme testanneet muuta kuin pientä välipalaa (sandwich, ranskikset) baarista, isot ja hyvät annokset. Kuntosali myös ihan ok.
Kaiken kaikkiaan todella hyvä hotelli, suosittelen lämpimästi! Tänne voisi vielä palata uudelleen!

Vierailupäivä: maaliskuu 2018
Matkan tyyppi: Matkusti perheen kanssa
1  Kiitä käyttäjää meehe
Tämä arvostelu on TripAdvisor-jäsenen henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Cheevanont P, ผู้จัดการ yrityksessä Beyond Resort Krabi vastasi tähän arvosteluunVastattu 22. maaliskuuta 2018
Google-käännös

Dear meehe,

Thank you for your kind review and for choosing to visit our resort. We are glad that you liked our location and our friendly and helpful service staff, who had the opportunity of serving you.

The entire team and I, are always at your service and very much looking forward to warmly welcoming you and your friends back, in the near future

Yours sincerely,
Cheevanont/Hotel Manager & BRKB Team

Ilmoita sopimattomasta vastauksesta
Tämä vastaus on yrityksen edustajan henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Arvosteltu 2. maaliskuuta 2018

Vietimme vaimon kanssa kahden viikon kahdenkeskisen aikuisen loman helteisessä Thaimaassa. Hotellin yleisilme on siisti, rentouttava ja rauhallinen. Altaat, allaspalvelut ja meren läheinen sijainti (20 m altaalta) tekevät paikasta myös passiiviselle matkaajalle ja lapsiperheille ihanteellisen lomakohteen. Jos et halua, sinun ei tarvitse poistua hotellin alueelta lomasi aikana ja voit keskittyä täysin rentoutumiseen. Ehkä ainoa kriittinen palaute kohdistuu hotellin ruokavalikoimaan ja enemmänkin sen makumaailman keskinkertaisuuteen ja hintatasoon verrattuna lähialueen ravintolamaailman tarjoamiin elämyksiin. Mutta jos et ole kulinaristi olet tyytyväinen tähänkin. Kompensaationa iltapäivän Happy Hour hyvällä cocktail-valikoimalla oli iloinen yllätys. Hotellin hyvät hoitopalvelut kohtuullisine hintoineen erittäin rentouttavin ja puhtain hoitotiloin houkutteli kokeilemaan uudelleenkin :) Hyvä hinta-laatusuhde. Tjäreborg matkanjärjestäjänä toimi myös mutkattomasti. Matkustaisin uudelleen.

Vierailupäivä: helmikuu 2018
1  Kiitä käyttäjää Stonefly67
Tämä arvostelu on TripAdvisor-jäsenen henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Cheevanont P, ผู้จัดการ yrityksessä Beyond Resort Krabi vastasi tähän arvosteluunVastattu 8. maaliskuuta 2018
Google-käännös

Dear Stonefly67,

Thank you kindly for your review. We greatly appreciate the positive comments with regard to our Pool, Beach, Location and our Happy Hour Promotion.

We do hope that we have the opportunity to welcome you back in the near future and we can show you our improvements.

Thank you again for taking the time to share your feedback with us!

Yours sincerely,
Cheevanont/Hotel Manager & BRKB Team

Ilmoita sopimattomasta vastauksesta
Tämä vastaus on yrityksen edustajan henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Näytä lisää arvosteluja