Käytät selainta, jota ei tueta. Tripadvisorin verkkosivusto ei välttämättä näy kunnolla.Seuraavia selaimia tuetaan:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Miten Tripadvisorille maksetut palkkiot vaikuttavat näytettyjen hintojen järjestykseen. Huonetyypit saattavat vaihdella.
Lähistöllä olevia hotelleja
Arvostelut (5 288)
Suodata arvosteluja
5 288 tulosta
Matkailijoiden arvio
1 164
1 778
1 222
604
519
Matkailijatyyppi
Aika vuodesta
Kielikaikki kielet
Lisää kieliä
Matkailijoiden arvio
1 164
1 778
1 222
604
519
Lue mitä matkailijat sanovat:
Valitut suodattimet
Suodatin
Päivitetään luetteloa...
16/5 288 arvostelua
Arvosteltu 18. tammikuuta 2020 matkapuhelimen kautta

Vietimme hotellissa kolme päivää ja viihdyimme hyvin. Henkilökunta oli ystävällistä, ruoat ja juomat olivat riittävän hyviä sekä monipuolisia. Hotelli oli varsin iso ja asiakkaita, lähinnä brittejä oli paljon. Iltaohjelma oli selvästi brittien makuun, mutta ymmärrän hyvin, että heidät huomioitiin. Sijainti on varsin hyvä ja lähellä oli myös nähtävää. Huone oli pienehkö, mutta siellä oli kaikki tarvittava sekä turha "keittiönurkka". Pistokkeita olisi voinut olla enemmän, mutta pärjäsimme niillä mitä oli.

Isoin miinus oli se, että lähistöllä soitetaan musiikkia varsinkin ilta- ja yöaikaan suhteellisen kovalla voimakkuudella. Korvatulpilla sai kuitenkin nukuttua. Allaspyyhkeet ja huoneen säilytyslokeron sai käyttöönsä panttia vastaan, jolloin rahat palautettiin uloskirjautumisen yhteydessä. Säilytyslokeron käytöstä piti myös vähän maksaa.

Mutta kokonaisuutena olimme tyytyväisiä ja positiiviset asiat jäivät selvästi negatiivisia enemmän mieleen.

Vierailupäivä: tammikuu 2020
Matkan tyyppi: Matkusti kumppanin kanssa
Kiitä käyttäjää RoopeN8
Tämä arvostelu on TripAdvisor-jäsenen henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Javier C, Director General yrityksessä Sol Tenerife vastasi tähän arvosteluunVastattu 19. tammikuuta 2020
Google-käännös

Dear RoopeN8,

Thank you for choosing Sol Tenerife and for sharing with us your recent experience.

After reading your detailed review we are pleased to know you enjoyed your stay with us. Thank you for your highlight on our privileged location, gastronomic offer, Team and facilities.

We are pleased to inform you that regarding your constructive critics our hotel has a refurbishment project to create new experiences to our future guests and which will better the external situation you describe. We regret any possible inconvenience which it may have caused.

We hope to welcome you back soon.

Best regards from Tenerife,

Guest Experience Team

Ilmoita sopimattomasta vastauksesta
Tämä vastaus on yrityksen edustajan henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Arvosteltu 28. joulukuuta 2019 matkapuhelimen kautta

Miinukset:
- Vesi on todella klooripitoista, suihkusta tulee aivan millä paineella sattuu ja lämpötila vaihtelee itsestään
- Luvattiin sauna, ei ole käytössä ja onkin aivan järkyttävässä kunnossa
- Hotellissa ruoka huonoa
- Seinät ovat oikeasti _PAPERIA_
- Hissit reistailee
- Luvattiin, että pistokkeet ovat sänkyjen vieressä, eipä ollut, vaan jääkaapin vieressä YKSI ainoa ja 3 pistokkeen jatkojohdon sai 10€ pantilla
- Hyvä olla ilmastointikin jos sieltä lähes aina tulee suoraansanottuna paskan haju
- Wifi huono
- Vartija istuskelee ja räplää apuvälinevarastossa puhelinta?
- Järkyttävä meteli kuuluu 11 kerrokseen kaduilta.

Plussat:
- Henkilökunta ystävällistä
- Hyvät etäisyydet
-
-
-
-
???
En tule toista kertaa.

Vierailupäivä: joulukuu 2019
Matkan tyyppi: Matkusti kumppanin kanssa
Kiitä käyttäjää Aino V
Tämä arvostelu on TripAdvisor-jäsenen henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Javier C, Director General yrityksessä Sol Tenerife vastasi tähän arvosteluunVastattu 6. tammikuuta 2020
Google-käännös

Dear Aino V,

Thank you very much for your visit and comments.

We are very sorry for not having meet your expectation in some services and product. We have forwarded your comments to the hotel management in order to take the correspondent corrective measures.
Your comments are very important to us, we will follow-up on the points described in your review.

We are all looking forward to welcome you again in order to convert this score.

At your complete disposal.

Kindest regards
Guest Experience Team

Ilmoita sopimattomasta vastauksesta
Tämä vastaus on yrityksen edustajan henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Arvosteltu 3. marraskuuta 2019 matkapuhelimen kautta

Meillä 12 vuorokauden omatoimiloma menossa. Jos ostatte puolihoidon Teidän pitää valita joko illallinen tai aamiainen. Meille tätä ei kukaan selvittänyt ja väärän värisellä rannekkeella heitettiin lounaalta ulos, edes raha ei kelvannut. Vielä keväällä Sol Principalissa sai valita lounaan tai illallisen. Asiaskaslähtöisyys on kyllä kaukana tästä päätöksestä, muuten ihan ok. Laitoin meiliä tästä asiasta hotellille pari vuorokautta sitten...ei vastausta.

Vierailupäivä: marraskuu 2019
Matkan tyyppi: Matkusti kumppanin kanssa
Kiitä käyttäjää karik806
Tämä arvostelu on TripAdvisor-jäsenen henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Javier C, Director General yrityksessä Sol Tenerife vastasi tähän arvosteluunVastattu 3. marraskuuta 2019
Google-käännös

Dear karik806,

thank you very much for electing Sol Tenerife again.

Please feel free to pass by our Guest Experience office and we will be at your complete disposal regarding your concerns.

Thank you,

Guest Experience Team

Ilmoita sopimattomasta vastauksesta
Tämä vastaus on yrityksen edustajan henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Arvosteltu 20. huhtikuuta 2017

Kaikki muu oli hyvää mutta pieni miinus sängyistä, hiukan liian kovat mutta maku asia. Ruoka todella hyvää ja sopivasti saatavissa. Sijainti ihanteellinen, sopivan lähellä kaikkia ja meri ihan vieressä. Kuntosali olisi voinut olla hiukan paremmin varusteltu mutta näin se yleensä hoteleissa on. Wi-Fi oli kyllä aika surkea, huoneessa ei oikeastaan toiminut lainkaan, ainoastaan respan läheisyydessä toimi aika hyvin, mutta esim. altaalla oli niin ja näin. Hotellin edessä oleva hieronta liike oli lähes aina kiinni, aukioloajat voisivat olla hiukan laajemmat, jotta pääsisi esim. päivällä hierontaan

Vierailupäivä: huhtikuu 2017
  • Matkan tyyppi: Matkusti kumppanin kanssa
    • Hinta-laatusuhde
    • Sijainti
    • Nukkuminen
    • Huoneet
    • Siisteys
    • Palvelu
Arvostelun keräämisessä auttoi Meliá Hotels International
Kiitä käyttäjää kariviitanen
Tämä arvostelu on TripAdvisor-jäsenen henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Francisco P, General Manager yrityksessä Sol Tenerife vastasi tähän arvosteluunVastattu 24. huhtikuuta 2017
Google-käännös

Dear kariviitanen,

First of all we would like to offer our apologies for do not answer your review in your language and thank you for share your opinion on Tripadvisor.

We are very glad for have exceed all your expectations! Thank you very much for your great words to our services, all our efforts are focused to reach the full satisfaction of all our guests, we are absolutely delighted to know that we did it with you.

As you said, our location allows people to get anywhere in short time, in order to enjoy different activities in Tenerife.

We remain at your entire disposal for any question or request that you might have.

Thank you so much again,

Francisco Pérez
General Manager

Ilmoita sopimattomasta vastauksesta
Tämä vastaus on yrityksen edustajan henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Arvosteltu 17. huhtikuuta 2017 matkapuhelimen kautta

Hotellihuone hyvä ja siisti. Saimme ylimmän kerroksen huoneen joten näköala upea. Hotellin aamiaisen otimme ja se oli kattava ja todella hyvä. Uima-allas alue hyvä, mutta valitettavasti siellä näkee tätä allastuolien varauskulttuuria ja usein näki ihmisten tulevan varaamiinsa tuoleihin vain hetkeksi jossain vaiheessa tai sitten ei ollenkaan.Tämä asia organisoitu todella huonosti ja lähinnä siitä miinuspisteet. Itse en ala 7 heräämään lomalla että saisin allaslöhötuolin. Muita suomalaisia ei nähty hotellissa. Hotellin sijainti on hyvällä paikalla keskeisellä sijainnilla, mutta yöelämän äänet kantautuvat reilusti jopa ylähuoneisin asti joten rauhaa rakastavalle en niinkään suosittele. Hotellin henkilökunta ystävällistä.

Vierailupäivä: huhtikuu 2017
Matkan tyyppi: Matkusti kumppanin kanssa
Kiitä käyttäjää AnnaM17005
Tämä arvostelu on TripAdvisor-jäsenen henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Francisco P, Director General yrityksessä Sol Tenerife vastasi tähän arvosteluunVastattu 1. toukokuuta 2017
Google-käännös

Dear Anna M,

First of all we would like to offer our apologies for do not answer your review in your language and thank you for share your opinion on Tripadvisor.

We are very glad for have exceed all your expectations! Thank you very much for your lovely words to our staff which is friendly, professional and focused to create a perfect holiday atmosphere for our guests.

We remain at your entire disposal for any question or request that you might have.

Thank you so much again,

Francisco Pérez
General Director

Ilmoita sopimattomasta vastauksesta
Tämä vastaus on yrityksen edustajan henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n.
Näytä lisää arvosteluja